Ett måste för mig i höst…

…som likt alla andra höstsäsonger, är en snygg och mysig stickad tröja. Hösten är för mig en favoritårstid då man kan slänga på sig ett par jeans, skinnstövlar och en stickad tröja, ja det är nog en av mina absolut favorit-looks, och se sådär härligt ”avslappnad och stylish” ut på en och samma gång. Just nu, denna höst, ska jag nog slå till på den här fina stickade polo-tröjan, som är så klassisk så den never goes out of, just det, style. Den finns på Gina Tricot och kostar faktiskt under 200-lappen, 199 pix. Frågan är bara vilken färg, blir nog grå, för den är ju så himlans klassisk, neutral och fin.

Annonser
Taggad , , ,

3 tankar om “Ett måste för mig i höst…

 1. fruhjerpe skriver:

  Ja, den var fin! Hade jag inte haft köpstopp på stickade tröjor sen säkert fem år tillbaka (för att göra en lång historia kort tenderar jag hamstra varma saker som tröjor, sockor och filtar och har därför ett lager som skulle kunna värma en mindre by i östra Sibirien) så skulle jag springa direkt till Gina T och shoppa loss. Gillar kragen, speciellt. Jag hade nog köpt den i plommon.

 2. paesyeon skriver:

  haha, ja jag har också en del stickade tröjor. Ska kika på den i butik imorgon, den är nämligen 100 % akryl insåg jag nu och jag är inte störst fan av det. Hade hoppats på bommul, kanske var lite för snabb där.. Återkommer kring vad som händer (spännande va? 🙂 )

  • fruhjerpe skriver:

   Mycket spännande! 🙂
   Nej, akryl är ingen jättefavvo här heller. Har vi, två naturmaterialsnördar, funnit varann tro? Jag känner dock att jag gjort många undantag på sistone.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: